NESREĆA DJEVOJKE

Maloljetna Britanka na Visu slomila prsni kralježak: Bila je na plaži s društvom, a onda odlučila skočiti s litice visoke preko 20 metara!

Djevojka (17) helikopterom je prebačena u splitsku bolnicu. Unatoč teškim ozlijedama, izvan životne je opasnosti
 Ivo Ravlić/Cropix

Maloljetna državljanka Velike Britanije teško se ozlijedila na Visu prilikom skoka u more s litice visoke preko dvadeset metara, javlja Slobodna Dalmacija.

Djevojka koja će za par mjeseci tek napuniti osamanest godina je 13. srpnja bila na plaži s društvom te je oko 18.30 sati odlučila skočiti. Hitna medicinska pomoć pružena joj je u Domu zdravlja Vis od strane dežurnog liječnika Bruna Jurinovića nakon čega je helikopterom prebačena u splitsku bolnicu. Liječnika je nazvao prijatelj ozlijeđene.

Prema informacijama iz KBC na Firulama, djevojci iz grada Newtongousea je slomljen dvanaesti prsni kralježak, no ne nalazi se u životnoj opasnosti. Njezino stanje ipak nije dobro da bi policija popričala s njom i ispitala sve okolnosti ove nesreće.

Iako se događaj zbio u četvrtak 13. srpnja, policija je o njemu je javnost izvjestila tek u subotu i to tek kada je od KBC Split, a ne od Doma zdravlja Vis, primila vijest o teškom ozlijeđivanju maloljetnice iz Velike Britanije. Kako javlja Slobodna Dalmacija, ni viška policija nije izlazila na očevid, ne zato što nije htjela, nego što je nitko nije obavijestio o ovom događaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:54