STRAVA NA VEŽICI

MRTAV MUŠKARAC U ŠUMI MUŽ JE PREMINULE ŽENE U NEBODERU Pronašli su ga na nepristupačnom terenu blizu Astronomskog centra nakon pretrage dronom

 Matija Djanješić / Hanza Media, Facebook

Na nepristupačnom šumskom predjelu u blizini Ulice Svetog Križa na Gornjoj Vežici u Rijeci, nedaleko Astronomskog centra, u četvrtak oko 13 sati pronađeno je tijelo muške osobe, a po neslužbenim informacijama, radi se o 37-godišnjem Željku Meštroviću za kojim policija traga od utorka.

Meštrović je suprug 33-godišnje O.M. čije je tijelo pronađeno u utorak oko 10.50 sati u spremištu u neboderu na Donjoj Vežici u Ulici Andrije Peruča 2. Njegovo tijelo pronašli su policajci i pripadnici Gorske službe spašavanja, kako doznajemo, nakon pretrage područja dronom.

Prema neslužbenim informacijama, najvjerojatnije se radi o samoubojstvu.

U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, za sada, ne otkrivaju nikakve detalje, ističući da je istraga u tijeku. Danas je na mjestu događaja vršen očevid kojim su se utvrđivale sve okolnosti ovog nesretnog događaja.

Policija je u srijedu objavila da pronalazak tijela O.M. ne dovode u vezu s ubojstvom, čime su demantirane prve informacije koje su procurile u javnost tijekom očevida, a u utorak je za Meštrovićem, koji je porijeklom iz kontinentalne Hrvatske, organizirana ekstenzivna policijska potraga te su na autocestu prema Zagrebu izašli policajci s dugim cijevima koji su vršili kontrole autobusa i automobila.

Prema neslužbenim informacijama iz više izvora, indicije ukazuju da bi uzrok smrti O.M. moglo biti predoziranje drogom, no u PU PG još uvijek ne otrkivaju rezultate obdukcije, s obzirom da su naložena dodatna vještačenja. Tijelo 33-godišnje O.M. policija je, nakon dojave stanara, pronašla u zajedničkom spremištu na desetom katu. Jedna od stanarki pokušala je ući u spremište koje je bilo zaključano, a ključ je bio slomljen u bravi. Navodno, O.M. je u vrijeme pronalaska tijela bila mrtva više od 20 sati.

Kako smo doznali od susjeda na Donjoj Vežici, pokojna O.M. živjela je u podstanarskom stanu sa suprugom i malodobnim djetetom koje u trenutku pronalaska njenog tijela, navodno, nije bilo u stanu. Meštrović je na kobno jutro u utorak nazvao njenu majku i zamolio je da dođe pričuvati dijete. Potom je netragom nestao.

Po informacijama koje smo dobili od susjeda, O.M. je, navodno, bila nezaposlena, a Meštrović je radio na građevini. Policijska istraga se nastavlja te se i dalje pokušavaju utvrditi okolnosti koje su dovele do smrti dvoje mladih ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:57