SMRT NA AUTOCESTI

Otkriven identitet muškarca pronađenog jučer na autocesti, radi se o Marokancu (22)

Nepoznati vozač je pobjegao, policija moli svjedoke očevice za pomoć

ZAGREB - Marokanac Khaled B.(22) čije je beživotno tijelo pronađeno u srijedu oko jedan sat nakon ponoći na 31.kilometru autoceste A3, a kojeg je nepoznati vozač 'pomeo' automobilom i pobjegao, prethodnog je dana u popodnevnim satima napustio Prihvatni centar Ježevo temeljem rješenja o napuštanju Lijepe naše unutar 30 dana.

Kuda je krenuo i kako je dospio sam na autocestu po čijem je zaustavnom traku hodao u gluho doba noći, nije poznato. Upitno je još uvijek je li tragediji prethodila i neka neugodnost, odnosno je li mladić bio žrtva kaznenog djela.

Prema dosad utvrđenom, mladi Marokanac je ušao u Hrvatsku 9. veljače u Tovarniku te je odmah 'potegnuo' pitanje azila, no tijekom boravka u Ježevu, od traženja azila je odustao pa mu je 24.travnja izdano rješenje o napuštanju zemlje u roku od mjesec dana.

Neki od očevidaca koji su u daljini svjedočili naletu vozila na nesretnog stranca došljaka podijelili su sa policajcima neke informacije, međutim, policija i dalje moli sve svjedoke očevice sa relevantnim saznanjima da se jave na telefon 192.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:09