PRATILI NJIHOVE AKTIVNOSTI

Pali dileri iz Splita: Policija zapljenila više od 8 kilograma marihuane vrijedne 300 tisuća kuna

Ova zapljena jedna je od najvećih ove godine na splitskom području.
Cakovec, 010811.U policijskoj postaji Cakovec odrzana je izvanredna presica PU Medjimurske i PU Varazdinske na kojoj su prezentirani rezultati zapljene marihuane, u suradnji oboje policijske postaje.Zaplijenjeno je 1370 grama marihuane, pistolj s vecom kolicinom streljiva, puska, pet digitalnih vaga, petnaest mobitela i domaci novac.Na slici zapljenjena marihuana.Foto: Andrej Svoger / Cropix
 Andrej Švoger / CROPIX

Više od osam kilograma marihuane pronašla je policija kod 31-godišnjaka i 27-godišnjaka iz Splita. Oni su u utorak, u automobilu marke Mercedes u devet paketa prevozili osam kilograma i 601 gram marihuane. Policija je dulje vrijeme imala saznanja o njihovim aktivnostima, pa su ih zaustavili na području Splita, pribavili nalog suca istrage Županijskog suda i pronašli pakete s drogom.

Ona je bila namijenjena splitskom tržištu, a na ulici bi, prema procjenama policije, vrijedila više od 300 tisuća kuna. Način pakiranja droge ukazuje da je bila spremna za prodaju drugim osobama. Policija sada istražuje gdje je dvojac nabavio drogu i kako su je dopremili su Split. Ova zapljena jedna je od najvećih ove godine na splitskom području.

Dileri su uz kaznenu prijavu za zloupotrebu opojnih droga dovedeni u pritvorsku policijsku jedinicu, a istragu preuzima Državno odvjetništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:13