Okončani izvidi u Istri

Policija: Beba je teške ozljede zadobila nesretnim slučajem

Policija će o svemu utvrđenom dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je Policijska uprava istarska

KBC Rijeka (arhiva)

 Damir Škomrlj/Cropix

Istarska policija izvijestila je danas kako su utvrdili da je beba, koja je nedavno zaprimljena u bolnici u Puli s ozljedama glave, iste zadobila nesretnim slučajem.

"Policijski službenici proveli su izvide vezano za ozljede koje je zadobilo dijete te je dosad provedenim radnjama utvrđeno kako se radi o nesretnom slučaju. Policija će o svemu utvrđenom dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu", priopćila je Policijska uprava istarska.

Podsjetimo, policija je 1. veljače izvijestila da je prethodnoga dana dobila dojavu iz pulske bolnice da su zaprimili dijete s ozljedama glave. Dijete je potom prevezeno u riječku bolnicu na nastavak liječenja te je utvrđeno kako ima teške ozljede, navela je tada policija. Iz KBC-a Rijeka narednog su dana kazali kako je "beba stabilno, uz nastavak mjera intenzivnog liječenja", te da multidisciplinarni tim stručnjaka koji je prati "za sada nije indicirao eventualni operativni zahvat".

Početno je bilo više pretpostavki o tome kako je beba zadobila teške ozljede, a između ostaloga se špekuliralo da se možda radilo o padu. Sada je policija potvrdila da se radilo o nesretnom slučaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 23:27