NAKON PUCNJAVE

RAT NAVIJAČA DINAMA Pokušava se dogovoriti predaja BBB-ova revolveraša Marka (28)

Zagreb, .251014.U ulici Retkovec VII doslo je nocas do pucnjace iz vatrenog oruzja, te su dvije osobe ranjeneFoto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjevic / CROPIX

Zbog sumnji da je u noći na subotu u zagrebačkoj Dubravi pištoljem pokušao ubiti Miroslava T. i Filipa P., pripadnike antimamićevske struje Bad Blue Boysa, policija traga za Markom Tunjićem (28).

Vozili prijatelja kući

Riječ je također o navijaču koji se, pak, povezuje s mamićevskom strujom BBB-a. Tunjić je od subote nedostupan, a navodno se pokušava dogovoriti njegova predaja.

Pravi razlozi sukoba još uvijek nisu poznati, međutim čini se da je nekoliko navijača tzv. mamićevske struje tu večer automobilom odvezlo jednog svog prijatelja kući, a na povratku slučajno su na ulici susreli Danijela Hrnjaka, pripadnika suprotne frakcije, koji živi u blizini.

Navodno su ga pokušali uhvatiti, no naišli su na pun kombi navijača bliskih Hrnjaku te je izbio žestoki sukob.

U jednom trenutku Tunjić je izvadio pištolj, zapucao prema protivnicima i ranio spomenutu dvojicu.

Sukobu u Dubravi navodno je prethodio okršaj u dvorištu poznatog zagrebačkog restorana u kojemu je skipina “antimamićevaca” napala Zvonimira K., jednog od konobara restorana, a pretpostavljalo se da je sukob koji je uslijedio u Dubravi bio odgovor “mamićevaca” na napad u restoranu.

Spontani susret

Međutim, kako sve više detalja izlazi u javnost, moglo bi se zaključiti da se sukob u Dubravi dogodio spontano, nakon što su se slučajno susreli pripadnici dviju zaraćenih navijačkih frakcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 22:39