NEPOPRAVLJIV

'SVE ĆU VAS POBITI!' Dramatični detalji ludovanja muškarca koji je u Importanneu mahao nožem

 Hanza Media

Kakve li su misli strujale glavom B. I. (33) u nedjelju oko 1.30 sati u pothodniku zagrebačkog Importanne centra dok je mahao nožem, rastrojen, i iz petnih žila vikao: “Sve ću vas pobiti!”

Odgovor na to pitanje zna valjda samo on. Divljačkom pohodu svjedočili su prestravljeni prolaznici pred kojima je razbio bocu vrijeđajući ih. Pola sata nakon toga, kad su stigli po dojavi, policajci su pronašli B. I. kako leži na stubama krvave glave i onesviješten. Kad je došao sebi, prijavili su ga za narušavanje javnog reda i mira, ali i za nanošenje lakših ozljeda maloljetnoj osobi.

Pokazalo se da je 33-godišnjak građanima Zagreba već poznat po ispadima. Posljednji se dogodio 12. siječnja, kad je kao podivljali putnik priredio horor predstavu u ZET-ovu tramvaju broj 12 na potezu između Trešnjevačkog placa i Cibone. Usred bijela dana, ničim izazvan, nakon ulaska u tramvaj počeo je tući putnike. Nasumce ih je udarao šakama i nogama i neke pritom lakše ozlijedio. Agonija je trajala za vrijeme vožnje od jedne do druge stanice, gdje su kod Cibone tramvaj presreli policajci te mu pred šokiranim putnicima stavili lisice na ruke.

Zagreb, 120116.
Danas oko podneva na krizanju Tratinske i Savske ulice dogodio se incident kad je nepoznati muskarac poceo tuci putnike u tramvaju broj dvanaest. Nedugo nakon stigla je policija i privela nasilnog muskarca.
Foto: CROPIX
CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:47