TEŠKE OZLJEDE

TINEJDŽER SKAKAO IZ VLAKA I SKORO POGINUO Ušao je u krivi vlak koji ne staje u njegovom mjestu i odlučio se na potez koji ga je zamalo stajao života

Ilustracija
 Željko Huljev / HANZA MEDIA

STARI MIKANOVCI - Šesnaestogodišnji učenik prvog razreda jedne vinkovačke srednje škole pronađen je teško ozlijeđen na željezničkim tračnicama. Kobna nesreća dogodila se u utorak, u blizini željezničkog kolodvora u Starim Mikanovcima, selu u okolici Vinkovaca. Kako doznaje Glas Slavonije, teške ozljede zadobio je 16-godišnjak iz Starih Mikanovaca, a pronađen je oko 500 metara od obiteljske kuće.

- Postoji sumnja da je riječ o nesretnom slučaju - naveli su jučer iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, dok je glasnogovornik Domagoj Džigumović potvrdio kako i dalje traje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti kobnog događaja.

O nesreći se doznalo kada je u utorak oko 12.30 sati u Policijsku upravu u Vinkovcima stigala dojava da se na nedaleko od željezničkog kolodvora Mikanovci na tračnicama nalazi ozlijeđena osoba. Policajci su odmah krenuli na intervenciju, a pozvana je i ekipa Hitne pomoći. Naknadno je utvrđeno da je riječ o 16-godišnjem Mikanovčaninu A.J. Tinejdžer je odmah vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u vinkovačku bolnicu, no zbog zadobivenih ozljeda ubrzo je premješten u Klinički bolnički centar Osijek, a njegovo stanje je teško, piše Glas Slavonije.

Prema saznanjima, najvjerojatnije je riječ o nesretnom slučaju, jer pokazatelja da je možda riječ o pokušaju suicida - nema. Neslužbeno, pretpostavke govore da je nesretni 16-godišnjak iskakao iz vlaka. Navodno je, vjerojatno pogreškom, ušao u brzi vlak koji oko podneva kreće iz Vinkovaca prema Zagrebu, a koji ne staje u Mikanovcima. Šesnaestgodišnjak se navodno vraćao iz Vinkovaca gdje ide u školu i pohađa praktičnu nastavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:30