PRIJAVLJENI MUŠKARAC I ŽENA

TKO SU AKTERI NEZAPAMĆENOG ORUŽANOG OBRAČUNA USRED RIJEKE Dvije obitelji nekad su terorizirale zajedno, sada je došlo do raskola

 Srđan Vrančić / Hanza Media

U pozadini pucnjave u Osječkoj ulici, koja je šokirala stanovnike riječkog kvarta Rastočine, stoji sukob dviju obitelji, Šnajder i Grublješić, čiji su članovi lani u rujnu sudjelovali u premlaćivanju muškarca kod skretanja na Rujevici, koji je u automobilu bio sa suprugom i djecom, i već je podignuta optužnica protiv sudionika tog događaja.

U najnovijem incidentu na Rastočinama Šnajderi i Grublješići našli su se na suprotnim stranama, a sve je počelo na benzinskoj postaji na Turniću, a nastavljeno potjerom BMW-ima po riječkim ulicama.

Sve je okončano na Rastočinama kod Osječke 14, kada je jednom od braće Grublješić put prepriječio član obitelji Šnajder i počela je pucnjava u kojoj je 24-godišnji Davor Grublješić zadobio više prostrijelnih rana lijeve i desne noge.

Policija je uhitila šest osoba, 18-godišnjak je prijavljen za pokušaj ubojstva i dovođenje u opasnost života i imovine, a 36-godišnjakinja je prijavljena za pomaganje u pokušaju ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 18:09