POLICIJA NA TERENU

TRAGEDIJA KOD VIŠNJANA Mladi par došao u goste na svadbu, u apartmanu ih našli mrtve, radi se o predoziranju?

Budući da se nisu pojavili na doručku nešto prije podneva netko od gostiju ih je otišao potražiti...
 Danijela Peracic / CROPIX

Tijela 22-godišnje L.N. iz Varvari i 27-godišnjeg P.B. iz Poreča pronađena su jučer ujutro u apartmanu agroturizma Milena u mjestu Bačva kod Višnjana.

Mladić i djevojka bili su gosti na svadbi u agroturizmu u kojem su prespavali zajedno s još 18 uzvanika. Kada se ujutro u 9.30 sati nisu pojavili na doručku, njihovi prijatelji zabrinuli su se što se dogodilo. Jedan od uzvanika otišao ih je potražiti u apartman gdje je pronašao njihova beživotna tijela.

Očevid je započeo oko 13 sati, a predvodio ga je zamjenik županijske državne odvjetnice Eddy Putigna. Prema njegovim riječima, postoji sumnja na nasilnu smrt. Kako nam je rekla glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Vitasović, tijela preminulih prevezena su u Opću bolnicu u Pulu gdje će tijekom današnjeg dana provesti obdukcija kojom će se utvrditi uzrok smrti. Također, naloženo je i provođenje novih dokaznih radnji da bi se rasvijetlile sve okolnosti tragičnog događaja.

Prema neslužbenim informacijama, iako je riječ o nasilnoj smrti, što je policijska kategorija koja uključuje svaku smrt koja nije prirodna, ne sumnja se na ubojstvo. Određene okolnosti upućuju da bi se moglo raditi o predoziranju, no preciznije će informacije biti poznate kada se izvrši obdukcija i dovrši istraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:00