UGASILA SE JOŠ DVA ŽIVOTA

U frontalnom sudaru kamiona i auta poginula dvojica mladića

U još jednoj nesreći sudarili su se kombi i autobus. Jedna je osoba ozlijeđena
 Srećko Niketić / CROPIX

NOVO 16:20 - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti Pazin - Poreč jutros oko 5.30 sati poginuli su mladići s područja Pazina, 22-godišnji S.M. i 20-godišnji S.B.

Oni su se vozili u Fiatu Punto iz smjera Poreča koji se frontalno sudario s kamionom marke Iveco. Iz neutvrđenih razloga prešli su na suprotnu stranu kolnika, a u srazu s kamionom njihov je automobil u potpunosti smrskan, dok su mladići stradali na mjestu. Kamionom je upravljao 42-godišnjak iz Pazina. Državno odvjetništvo naložilo je obdukciju tijela poginulih te vještačenje kamiona i automobila.

-----------------------------------------------

08:37 BADERNA - Dvojica mladića iz okolice Pazina smrtno su stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros nešto prije 7 sati dogodila na cesti Pazin-Poreč kod Baderne, izvijestila je jutros istarska policija.

Prema zasad dostupnim informacijama iz još neutvrđenih razloga došlo je do izravnog sudara osobnog automobila i kamiona kojom prigodom su oba vozila uslijed snažnog udara izbačena izvan kolnika.

"Očevid je u tijeku i za sada nismo u mogućnosti govoriti o okolnostima koje su dovele do nesreće niti o sudionicima nesreće", kazao je glasnogovornik istarske policije Valter Opašić.

Za promet je zatvorena cesta Tinjan - Baderna, a vozi se zaobilazno preko Muntrilja i Svetog Ivana.

Još se jedna nesreća jutros oko četiri sata dogodila na dionici istarskog ipsilona između čvorova Cerovlje i Lupoglav. Sudarili su se kombi i autobus, a ozlijeđena je jedna osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 17:43