STRAVIČNA NESREĆA

U sudaru dva Mercedesa kod Klisa poginula dugogodišnja ravnateljica Medicinske škole u Šibeniku

Ilustracija
 Zvonimir Barišin/Ilustracija / HANZA MEDIA

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na splitskom području kod Klisa, smrtno je na mjestu nesreće stradala Šibenčanka Ankica Lambaša Spahija (65), dugogodišnja ravnateljica srednje Medicinske škole u Šibeniku.

Ova među kolegama i učenicima izuzetno popularna šibenska prosvjetna djelatnica život je izgubila na mjestu suvozačice u Mercedesu šibenskih registracija, za čijem je upravljačem bio njezin suprug Krste Spahija (67), umirovljeni prosvjetni djelatnik i dugogodišnji profesor u više šibenskih srednjih škola.

On je, pak, zadobio teške ozljede i zadržan je na liječenju u splitskoj bolnici. Kako smo doznali u splitskoj policiji, do nesreće je došlo u mjestu Korušce kod Klisa, pri čemu je na raskrižju lokalne i županijske ceste Mercedes supružnika Spahija naletio na Mercedes splitskih registarskih oznaka. I dok je šibenski par završio s tragičnim posljedicama, u ovom drugom automobilu nije bilo ozlijeđenih osoba.

Profesori i nastavnici iz šibenskih i hrvatskih srednjih škola pamtit će Ankicu Lambašu Spahiju kao nadasve dragu, uvijek raspoloženu i radišnu kolegicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 01:47