PROMETNA NESREĆA

STRAVA KOD ŠIBENIKA Sedam osoba teško ozlijeđeno, dvoje Šibenčana i cijela obitelj iz Poljske!

Ilustracija
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći koja se u 12.05 sati dogodila na području općine Bilice, nadomak Šibenika, točnije na županijskoj cesti od zaseoka Lugovići prema raskrižju Tromilja, sedam je osoba zadobilo teške tjelesne ozljede. Kako nam je kazao, dežurni operativac u šibenskoj Policiji, došlo je do frontalnog sudara automobila šibenskih registracija s i kamp-automobila u kojoj je bila peteročlana obitelj iz Poljske, koja ljetuje na šibenskom području. U strahovitom sudaru teške tjelesne ozljede zadobilo su dvije osobe u šibenskom automobilu i svih pet članova obitelji iz Poljske, među kojima su i djeca, a u njihovom izvlačenju iz smrskanih vozila sudjelovali su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Šibenik

O kakvim je ozljedama riječ i imali životno ugroženih osoba, pokušali smo saznati na Odjelu Hitne službe u šibenskoj bolnici na kojemu su zbrinuti svi ozljeđeni.

- Molim vas ne pitajte nas ništa, imamo posla preko glave – kratko nam je kazala dežurna liječnica u Hitnoj službi.

Kako neslužbeno doznajemo, jedna osoba zbog životne ugroženosti, a riječ je o članu poljske obitelji, već je prebačena u Klinički bolnički centar Split.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:06