BRUTALNO NASILJE

VELIKA AKCIJA POLICIJE Uhićeni brutalni riječki dileri koji su zatočili i tukli mladića (24) iz Nove Gradiške

Rijeka, 120214.Pritvorskom nadzorniku danas je privedeno sest Rijecana starosti od 28 do 38 godina, koji se sumnjice za vise kaznenih djela.Oni su 8. veljace u stanu jednog od osumnjicenika zatocili, te verbalno, fizicki i uz prijetnju oruzjem zlostavljali 24-godisnjeg hrvatskog drzavljanina s podrucja Nove Gradiske i tom mu prilikom zadali teske tjelesne ozljede. Sva sestorica prijavljena su drzavnom odvjetnistvu za kaznena djela protupravno oduzimanje slobode i iznuda.Na fotografiji: privodjenje jednog od osumnjicenih Rijecana.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

Policija je uhitila šestoricu Riječana starosti od 28 do 38 godina koje sumnjiče za više kaznenih djela. Oni su 8. veljače ove godine u stanu jednog od osumnjičenika zatočili te potom verbalno i fizički, uz prijetnju oružjem zlostavljali 24-godišnjeg hrvatskog državljanina s područja Nove Gradiške. Pritom, zlostavljani je 24-godišnjak teško ozlijeđen.

Počinitelji su prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu za protupravno oduzimanje slobode i iznudu, dok se trojica od njih terete i za nanošenje osobito teške tjelesne ozljede.

Također, pretragom spomenutog stana i drugih prostorija pronađeno je i oduzeto 45 grama marihuane pakirane u manje vrećice, kao i digitalna vaga, priopćuju iz Policijske uprave primorsko-goranske

Dvojica su dobili i prijave za kaznena djela iz domene zlouporabe droga policija, i to 38-godišnjak za neovlaštenu proizvodnju i promet droga te omogućavanje trošenja droge, te 28-godišnjak za neovlaštenu proizvodnju i promet droga.

Svi su osumnjičenici predani pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 14:33