POTRESAN SLUČAJ

ZADARSKI PSIHO JE NEUBROJIV Kaznu za ubojstvo majke i bake sjekirom 'odležat' će u bolnici

ZADAR - Dvadesetogodišnjem Lovri Mesniću, optuženom za dvostruki zločin na zadarskom predjelu Bokanjac gdje je krajem ožujka brutalno usmrtio majku i baku, sudit će se iza zatvorenih vrata, kao neuračunljivoj osobi. Optužnicom zadarskog Županijskog državnog odvjetništva 20-godišnjak se, naime, tereti da je 29. ožujka u Zadru u stanju u kojem nije mogao shvatiti značenje svojeg djelovanja niti upravljati svojim postupcima počinio dva teška ubojstva. Kako u slučaju neuračunljivost kazneno djelo ne postoji, 20-godišnjak će nakon presude kaznu izdržavati u jednoj od psihijatrijskih bolnica gdje prisilni smještaj može trajati najdulje onoliko godina koliku bi zatvorsku kaznu optuženik dobio za počinjeno kazneno djelo.

ZADARSKI PSIHO PRIJE MASAKRA CRTAO JE TIJELA BEZ UDOVA Majku i baku ubio je u bizarnom i mučnom ritualu. Nož je zarinuo u prsa

- Protiv okrivljenika je produljen istražni zatvor- priopćeno je u zadarskom ŽDO-u koje je nakon podignute optužnice 20-godišnjaka optužilo da je u neuračunljivom stanju počinio teška ubojstva. Optužnicom se tereti da je s ciljem da usmrti svoju majku R. M. prema kojoj je osjećao netrpeljivost i svoju baku J. M.; majku izudarao rukama i nogama po glavi i tijelu, te kada je izgubila svijest više ju puta ubo nožem i udario sjekirom. Baku je potom, prema navodima optužnice, više puta udario šakama u glavu te joj, kada se onesvijestila, zadao više ubodnih rana nožem.

Nakon višesatne potjere, dvadesetogodišnjak je uhićen u blizini obiteljske kuće na zadarskom Bokanjcu gdje se samo nekoliko sati prije dogodilo monstruozno ubojstvo. Krvnom analizom utvrđeno je da u vrijeme počinjenja kaznenog djela dvadesetogodišnjak nije bio pod utjecajem alkohola, ni droga. Neki mediji objavili su i njegovo pismo, koje je dva dana prije tragedije, objavio na svom profilu na Facebooku. U pismu 20-godišnjak navodi između ostalog kako je „20 godina bolesnog tripa gotovo“.

OKONČANA POTJERA ZA MLADIM MONSTRUMOM Policija uhitila mladića koji je |za objedom ubio majku i baku!

Nadalje tvrdi: „Sistem koji je okolina toliko ugradila u mene je pa, a početak svakog lošeg sistema su kao kod svakog njegovi roditelji. Rišite probleme koje imate sa svojim roditeljima, tek onda ih nastavite rješavati u okolini, nemojte ih sa strane ostavljati i misliti da se o tome ne priča. Ako mislite da vas neko ne more razumiti spustite se na njegovu razinu i lipo... mu objasnite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:42