PITAMO VAS

ANKETA Šuška se da će Zoran Milanović sutra dati ostavku. Što vi mislite? Glasajte!

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture ustvrdio je da je Milanovićeva kampanja u rasulu te da traži šok terapiju

Zoran Milanović i Peđa Grbin 

 Goran Mehkek/Cropix

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković objavio je u četvrtak ujutro da je "čuo" da će predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u petak podnijeti ostavku.

- Panika, ha? Kampanja ti je u rasulu, krčmar (kako me posprdno zoveš) razotkrio te kao lažova i sada tražiš šok terapiju da probaš napraviti preokret. Ali imaš jedan veliki problem, Zorane. Ti si pročitana knjiga! Ta ostavka ništa ti neće donijeti. A znaš zašto? Zato što ljudi vide da te vodi mržnja, destrukcija i zlo. Da si bio frajer, što nisi, i dao ostavku kad si raspisao izbore, e to bi bilo vrijedno poštovanja. Ovo sada je potez očajnika i dobronamjerno ti kažem, ne blamiraj se dodatno - rekao je Butković.

O tome što bi se moglo dogoditi ako Milanović u petak zaista podnese ostavku više doznajte OVDJE, a mi vas u anketi pitamo što mislite o mogućoj ostavci predsjednika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:57