UŽIVAO IZA REŠETAKA

Ante Gotovac zbog otmice završio u pritvoru: U Remetincu mi je bilo fenomenalno

Prijetnje smrću, psovanje, fizički nasrtaji i otmica, navodi se u policijskom izvještaju o uhićenju
 Tadić/CROPIX

ZAGREB - Antu Gotovca, ne navodeći pritom njegov identitet, policija je zajedno s njegovim tjelohraniteljem privela pod sumnjom da je protupravno oduzeo slobodu 23-godišnjakinji . Policija tvrdi da je djevojka koja je već dolazila u njegov stan na Srebrnjaku u četvrtak došla po svoje stvari, nakon čega joj je Gotovac prijetio smrću, psovao je i udarao rukama, te zaključao u jednu sobu.

Bijeg u bolnicu

Iskoristivši trenutak njihove nepažnje djevojka je otključala sobu, izišla iz stana i u bolnici Merkur zatražila pomoć, a potom otišla u policiju. Gotovac i njegov kompanjon D. B. u petak su privedeni u Istražni centar, a prijavljeni su za prijetnje i protupravno oduzimanje slobode, priopćila je policija.

Ante Gotovac iznio nam je svoju verziju priče.

- U Remetincu mi je bilo fenomenalno. Imao sam klopu, cugu i TV u sobi, a svi dečki su me pozdravljali kao da se znamo oduvijek - rekao nam je Gotovac, neokrunjeni kralj trač-magazina i samopromocije kroz skandale, nakon što je proveo dvije noći iza rešetaka jer je nasrnuo na Leonu Popovski.

Ona ga je u četvrtak prijavila da joj je prijetio, fizički na nju nasrnuo i protupravno je lišio slobode u njegovu stanu na Srebrnjaku gdje je s njim živjela. Isti dan oko 19 sati policija je uhitila Antu Gotovca zajedno s njegovim tjelohraniteljem Danijelom Batkovićem i prijateljem Marinom Đurićem.

- Prvo su nas vodili u Heinzelovu da vadimo krv i obavimo pretrage, pa na Oranice, gdje smo prenoćili u policijskoj postaji. Drugo jutro, u petak, ponovno su me odveli na policiju i na pretres stana, a onda navečer na Županijski sud, ali kako sud više nije radio, prebačen sam u Remetinec. U subotu ujutro izveli su me pred suca koji me oslobodio - tvrdi Gotovac.

Lažno svjedočenje

Prema Gotovčevoj verziji događaja, on nije napao i zatočio Leonu, već ju je izbacio iz svog stana.

- Prvo, Leona mi nikad nije bila djevojka, već spremačica. A sve je počelo nakon što je moja bivša žena Simonica provela kod mene jednu noć. Tu su se njih dvije sprijateljile i Leonica je pala pod utjecaj Simonice, a ja to nisam mogao podnijeti i rekao sam Leonici da kupi stvari i ide kod svoje nove prijateljice. Simonica ju je navela da lažno svjedoči da sam je napao i zatočio - tvrdi Ante Gotovac i dodaje da će prijaviti bivšu kućnu pomoćnicu za krivokletstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 01:26