MOZAK BAJ BAJ

Ante Gotovac oteo djevojku, zaključao je u svome stanu i prijetio da će je 'ubiti, slomiti i razbiti'

Kim P. (26) uspjela je pobjeći iz stana na Srebrnjaku, te otišla na policiju. Protiv Gotovca je podnesena kaznena prijava za prijetnje te protupravno oduzimanje slobode
Vodice, 100709Reporteri Jutarnjeg lista proveli su dan sa Simonom i Antom Gotovcem i zabiljezili detalje iz njihovog zivota. Na slici: Detalj sa snimanja spota za pjesmu Ante Gotovca i Dj Krmka.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

ZAGREB - Nakon kraćeg zatišja, Ante Gotovac ponovno je završio u policiji, no ovoga puta jer je s prijateljem Danijelom B.(23) u svom stanu na Srebrnjaku u četvrtak popodne zatočio na sat vremena Karlovčanku Kim P. (26), a kojoj je na sve prijetio i smrću, piše Slobodna Dalmacija.

Anti očito nije 'sjeo' kraj njihovog ljubovanja, a 'pukao' je kad je ona došla u njegov dom po svoje stvari. Zasukao je rukave i udario Kim nekoliko puta rukom po glavi te uz bogati spektar uvreda zaprijetio joj je da će ju „slomit, razbit, ubit...“.

Navodno je sat vremena djevojka provela zaključana u sobi da bi u jednom trenutku iskoristila njihovu nepažnju i pobjegla u obližnju bolnicu na pregled, a nakon toga i u policijsku postaju u Petrovoj prijaviti nasilnika. Policajci su ubrzo pokucali na Antina vrata stana i uhitili njega i prijatelja.

Po dovršetku kriminalističke obrade obojica su prijavljena za protupravno oduzimanje slobode, dok će Gotovac kazneno odgovarati i zbog prijetnji smrću. Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu, pred kojim su se detaljno 'ispovjedili', pustio ih da se brane sa slobode.

Za razliku od Gotovca koji u policijskim evidencijama ima desetak (ne)djela od imovinskih delikata pa do 'aljkavosti' s neplaćanjem alimentacije, njegovom prijatelju Danijelu ovo je prva prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 23:02