REZULTATI NEGATIVNI

Gradonačelnik Pule Boris Miletić testirao se na droge: 'Stavljam točku na jednu morbidnu tračersku epizodu'

'Ovim potezom želim okončati špekulacije koje su se posljednjih tjedana pojavile u vrlo ružnom kontekstu kao dio sramotnog iživljavanja pojedinaca', rekao je Miletić

Gradonačelnik Pule Boris Miletić danas je, na redovitoj konferenciji za novinare, medijima predočio najnovije rezultate testiranja na droge koji su negativni. Testiranju je pristupio u zagrebačkom Institutu za medicinska istraživanja i medicinu rada koncem lipnja, uz prisutnost javnog bilježnika.

- Ovim potezom želim okončati špekulacije koje su se posljednjih tjedana pojavile u vrlo ružnom kontekstu kao dio sramotnog iživljavanja pojedinaca koji su pokazali da su spremni baš na sve za malo mjesta u medijima. Neću dozvoliti da ovakva degutantna podmetanja usporavaju rad gradske uprave i na bilo koji način koče razvoj grada Pule. Ovo testiranje napravio sam samo zbog građana Pule koji su i ovoga puta, baš kao i 2009. znali kome vjerovati. Ovime stavljam točku na jednu morbidnu tračersku epizodu i na to neću više potrošiti niti riječi - poručio je Boris Miletić.

Istaknuo je da sada može u miru dalje raditi i usmjeriti svu energiju na izazove koji su pred Pulom.

- U jeku smo turističke sezone, a Pula je kao što svi znaju, veliko gradilište te je puno posla pred nama - kazao je gradonačelnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 12:26