OPTUŽUJU ZA GENOCID UZ POMOĆ MEDIJA

Hakeri napali stranice MVEP-a: Postavili sadržaj protiv članstva u NATO-u i optužili za prikrivanje ubojstava nevinih civila

Hakeri su u utorak upali na stranicu Ministarstva vanjskih i europskih poslova (MVEP) i na njoj postavili sadržaj protiv hrvatskog članstva u NATO-u koji je poslije uklonjen, doznaje se u MVEP-u
Zagreb, 111111.Prosvjed protiv banaka, korporacija i politicara Occupy Zagreb na Trgu bana Jelacica.Na slici: prosvjednik s maskom Anonymous.Foto: Dragan Matic / CROPIX
 Dragan Matic / CROPIX

ZAGREB - Hakeri su u utorak upali na stranicu Ministarstva vanjskih i europskih poslova (MVEP) i na njoj postavili sadržaj protiv hrvatskog članstva u NATO-u koji je poslije uklonjen, doznaje se u MVEP-u .

Glasnogovornik ministarstva Berislav Živković izjavio je Hini da sama stranica nije bila hakirana i da niti u jednom trenutku nije bio onemogućen pristup službenim stranicama ministarstva stranici www.mvep.hr.

"Postavljeni sadržaj više nije aktivan. Naše službe prate protok informacija i stranice normalno funkcioniraju", rekao je Živković.

Hakerska skupina TeaMpOisoN ostavila je na stranici MVEP-a poruku da NATO, pa i Hrvatska koja je članica Saveza, nije potreban u Libiji i Siriji.

Hrvatsku se, zajedno s NATO-om, optužuje za prikrivanje ubojstava nevinih civila u ime demokracije te za genocid uz pomoć djelovanja medija.

U Hrvatskoj je u utorak obilježena treća obljetnica ulaska Hrvatske u NATO.

Stranica MVEP-a bila je napadnuta u veljači zbog globalnog sporazuma o zaštiti autorskih prava (ACTA) .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 08:31