OGLASILI SE NA FEJSU

HDZ ironično o fotografiji bivšeg SDP-ovog ministra i USKOK-ovog optuženika: ‘Rijeke pravde dolaze...‘

Slučajno sam ga sreo dok sam čekao sastanak i pozdravio sam ga, rekao je Zmajlović jučer za Jutarnji

Dragan Kovačević i Mihael Zmajlović u Esplanadi

 čitatelj

U srijedu poslijepodne u zagrebačkom hotelu Esplanade viđeni su Mihael Zmajlović, nekadašnji ministar zaštite okoliša i prirode u vladi Zorana Milanovića, i Dragan Kovačević, bivši šef JANAF-a, a sada USKOK-ov optuženik.

To je u četvrtak objavio Jutarnji, uz fotografiju sastanka koju nam je poslao jedan čitatelj. Kontaktirali smo tom prilikom i Zmajlovića koji je potvrdio da je došlo do susreta.

- Slučajno sam ga sreo dok sam čekao sastanak i pozdravio sam ga, rekao je Zmajlović, inače nositelj SDP-ove liste na predstojećim izborima u šestoj izbornoj jedinici.

Zbog te fotografije u četvrtak navečer reagirao je i HDZ na svojoj službenoj Facebook stranici gdje su napisali sljedeće:

- Dvojica Milanovićevih bliskih suradnika - Mihael Zmajlović (SDP) & optuženik Dragan Kovačević. Rijeke pravde dolaze.

Podsjetimo, osim po ‘aferi Janaf‘, Dragan Kovačević postao je poznat i kad se doznalo da je vlasnik privatnog kluba u zagrebačkoj Slovenskoj ulici u koji su tijekom lockdowna tijekom pandemije koronavirusa, zalazili mnogi viđeniji hrvatski muškarci, a među njima i predsjednik Zoran Milanović, koji se tada pravdao kako je ondje došao na poziv jednog prijatelja iz Dalmacije jer je ‘ostalo neke hrane pa da se ne baci‘, o čemu je Jutarnji pisao.

Inače, fotografije iz tog prostora posebno su zaintrigirale javnost nakon što je uočeno da se na jednoj od polica iza šanka nalazi i brojač novca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 12:51