UOČIO PRILIKU

Razgovarali smo s čovjekom koji je kupio domenu ‘rijekepravde.hr‘: ‘Što radim? Izbjegavam šefa koji će mi dati otkaz!‘

‘Pošto su i SDP i HDZ kompleksne organizacije sa složenim sustavom donošenja odluka, treba im dati par dana‘

Peđa Grbin; Andrej Plenković i screenshot s domene rijekepravde.hr

 Marko Todorov; Goran Mehkek/Cropix/Screenshot: Rijekepravde.hr/

Ideja je došla još prošli tjedan, nakon što je Peđa izbacio teaser kampanju “promjene dolaze”, no htio sam biti siguran da će se vezati uz nju, rekao nam je anonimni troler koji je u samo par sati postao hit na internetu.

Naime, otkupio je domene .com i .hr u kombinacijama sa sloganom "Rijeke pravde", nazivom SDP-ove koalicije kojom je i predsjednik Republike Zoran Milanović najavio kandidaturu na parlamentarnim izborima.

Za Jutarnji list rekao je da dolazi iz okolice Osijeka, a trenutno se bavi preprodajom domena. "I izbjegavanjem šefa koji će mi dati otkaz ako se ne primim posla", našalio se.

"Stranicu sam digao jučer navečer i pošto su i SDP i HDZ kompleksne organizacije sa složenim sustavom donošenja odluka, nije za očekivati da će me ujutro dočekati upiti, tako da im treba dati par dana", rekao je, dodavši kako velike organizacije u izvanrednim situacijama često ne paze na detalje, pa standardni procesi često bivaju disruptiranima. "Ja sam samo uočio priliku i stavio novac na nju."

image

stranica rijekepravde.hr

/Screenshot

Na pitanje je li ga itko već kontaktirao s ponudom za domene, rekao je: "Moram napomenuti da sam imao ozbiljan razgovor sa samim decision makerima jedne od preostalih opcija koji su stavili konkretnu ponudu na stol i čime bih multiplicirao ulaganje."

Dodao je da je ipak donešena odluka da ponuda ostane na stolu dok se ‘veliki igrači ne konsolidiraju‘.

"Ne mogu reći tko jer, je*iga, profesionalnost", poručio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:12