‘PEĐA, KUPI ME‘

Pogledajte što se dogodi kad u Google utipkate ‘rijekepravde.hr‘: ‘Zašto ovo radim? Zbog novca!‘

‘S obzirom na to da trošite na svakakve p*******, plus što se pokrade, mogli bi početi četveroznamenkastim brojevima‘

stranica rijekepravde.hr

 /Screenshot

Predsjednik Republike Zoran Milanović prošli je tjedan šokirao javnost izjavom da ide na parlamentarne izbore: "Rijeke pravde dolaze", poručio je Milanović.

Uskoro je i predsjednik SDP-a najavio da će naziv koalicije biti "Rijeke pravde", pa je stara nostalgična pjesma Jure Stublića iz 1985. ponovno postala hit. U cijeloj toj kreativi, žustrim borbama preko društvenih mreža i metaforičnim govorima, u SDP-u su, čini se, ako su tako nešto uopće namjeravali, zaboravili zakupiti domenu za svoju izbornu koaliciju.

image

stranica rijekepravde.hr

/Screenshot

Netko ih je u tome prestigao, kupivši sve oblike domene s imenom "Rijeke pravde". Bez brige, i dalje ih mogu otkupiti, poručio im je anonimni troler pa pozvao Peđu Grbina ili Andreja Plenkovića da otkupe domenu. Niska je to, kako kaže, investicija za nešto s čim ćete zapapriti svojim rivalima ili spriječiti njih u tome.

Također, u slučaju da im se zaista ova ideja učini zgodnom, morat će kupiti sve domene. "Možda se čini puno, ali ovo je jedinstvena šansa da pišete narativ o svojoj/tuđoj koaliciji", dodao je.

image

Kupljene domene rijeke pravde

/Screenshot

Nepoznati vlasnik domene, tvrdi, pregovarat će samo u četveroznamenkastim brojevima, s obzirom na to da je, kako kaže, upućen u novce koji se zarade u politici. "S obzirom na to da su ulozi dosta visoki, da trošite budžete na svakakve p********, da sam upoznat s cijenama TV oglasa i billboarda, da svaki mandat u saboru nosi 250k hrk/godinu (plus što se pokrade), mislim da bi mogli početi raspravu s višim četveroznamenkastim brojevima (think Kolinda)", napisao je.

Kako se netko ovoga dosjetio i zašto to uopće radi? "Zbog novca. LOL.", napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 12:51