NIJE PRVA PRIJAVA

'Izašla sam na svoje dvorište, izvukla šlauf i istuširala se u badiću. Odjednom susjeda zvala policiju i kazali su da sam se kupala gola'

 RTL/screenshot

Slučaj 38-godišnjakinje koju su susjedi prijavili jer se u svojem dvorištu kupala u toplesu vruća je tema drušvenih mreža. Ekipa RTL-a pronašla je prijavljenu ženu te je porazgovarala s njom i njezinim susjedima.

- Izašla sam van na svoje dvorište, izvukla šlauf, istuširala se u badiću normalno. Odjednom susjeda zvala policiju koja je došla i kazali su mi da sam se kupala gola... Nisam ništa radila kontra moga zakona i da nije u skladu moje kuće, ispričala je prijavljena Tanja Čulina za RTL televiziju s prozora svoje kuće bez fasade.

No, u policijskom izvješću, kako javlja RTL, stoji da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, kad se 38-godišnjakinja na dvorištu svoje kuće, koje nije ograđeno i u cjelosti je vidljivo susjedima pa i djeci te ostalim prolaznicima, skinula u donji dio kupaćeg kostima i kupala na dvorištu, čime je vrijeđala moralne osjećaje građana.

'Topless susjeda' u Kloštaru Vojakovačkom, malom mjestu s tristotinjak stanovnika u okolici Križevaca, nije prijavljena prvi puta. Njezin susjed Duško Psenica komentirao je za RTL da "osoba očigledno nema adekvatne uvjete za život, jer pere zube i kosu uz samu magistralnu cestu Koprivnica-Zagreb". Ksenija Šobašić, iz istog mjesta, navela je da se Tanja Čulina gola kupa i skače na cesti, viče, u noći glasno pušta muziku, te da su je prijavili "svi susjedi zajedno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:05