NAKON SPORNE SNIMKE

MILANOVIĆ NE POMIŠLJA NA SMJENU MILJENIĆA 'On se samo na pristojan način pokušavao riješiti gnjavatora'

ZAGREB - Predsjednik vlade Zoran Milanović, nema namjeru smijeniti ministra pravosuđa Orsata Miljenića. Ovu informaciju Jutarnji list dobio je prije nekoliko dana u vladi, a u petak je, prije početka sastanka vrha Europske unije u Rigi, Milanović otvoreno stao u zaštitu svojeg ministra pravosuđa i odbacio optužbe kako je Orsat Miljenić pokušavao pomoći u zapošljavanju jednoj osobi iz SDP-a. "On (Miljenić) se samo na svoj način pokušavao otarasiti gnjavatora, rekao je Milanović.

TRENER JUDO KLUBA 'Ministar Miljenić i ja znamo se otprije. Sve je laž: nisam ga molio da mi zaposli kći'

Nedavno je na internetu objavljena video snimka Miljenićeva razgovora s Danom Milobarom, trenerom judo kluba iz Požege, koji je od njega zatražio da mu pomogne zaposliti kćer.

Miljenić se branio kako nije nikoga zaposlio niti namjeravao zaposliti, a da mu je jedina greška što nije ranije prekinuo sporni razgovor. U tome ga je podržao i šef vlade:

"Koliko ja znam, on nije pomogao, inače ne bi bio na tom položaju. Mislim da se pokušavao očito na pristojan način otarasiti gnjavatora. Ja to radim na svoj način, on radi na svoj i svi to radimo, nas se na taj način ne može gnjaviti, a ove druge, njih pitajte, oni zapošljavaju", izjavio je premijer Milanović.

VIDEO: RAZGOVOR MINISTRA I TRENERA JUDO KLUBA Miljenić: 'Htio je da mu zaposlim kćer, rekao sam mu neka se javi na natječaj'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 21:31