NEUSKLAĐENE PRIČE

TRENER JUDO KLUBA 'Ministar Miljenić i ja znamo se otprije. Sve je laž: nisam ga molio da mi zaposli kći'

Orsat Miljenić je jučer za Jutarnji izjavio da 'zna da je muškarac trener judo kluba iz Požege, no da ne zna njegovo ime'
 YouTube

POŽEGA - Dane Milobara, trener u Judo klubu Judokan iz Požege, snimljen kako s ministrom pravosuđa Orsatom Miljenićem razgovara o zapošljavanju kćeri, inače članice SDP-a, tvrdi kako je cijela priča 'laž i glupost', piše 034portal.hr .

- Poznajem se s ministrom već dulje vrijeme preko juda, ali nema nikakve priče oko zapošljavanja moje kćeri. Nisam ga pitao niti mi je on to ponudio. Nije bilo riječi o tome - kazao je Milobara.

Miljenić je jučer za Jutarnji izjavio da zna da je muškarac trener judo kluba iz Požege, te da ga poznaje iz viđenja, no da ne zna njegovo ime.

- Točno je da me čovjek pitao za zapošljavanje svoje kćeri. Ali to je pitanje koje mi u takvim i sličnim prilikama postavi barem desetak ljudi. Svima odgovaram isto: vidjet ćemo, javite se ako bude natječaj - objašnjava Miljenić.

Podsjetimo, na snimci je jasno vidljivo kako Miljenić Milobari daje svoj broj mobitela te mu poručuje da se javi.

- Nisam nikad nikog molio ni tražio, neću ni njega. Ne znam zašto ljudi prave ceremonije oko toga. S Miljenićem se vidim jednom, dvaput godišnje i pričamo o sportu i djeci. Nisam tako dobar s njim da tražim usluge od njega. Nemam se što pravdati i ne znam tko izmišlja te nebuloze. Šokirao sam se kad sam čuo za to i ne znam što bih rekao na takve gluposti - zaključio je Milobara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 02:17