DOBRE VIJESTI

Mlada australska policajka koja je pala sa dubrovačkih zidina probudila se iz kome!

Očekuje se još jedan zahvat u kraćem trajanju u splitskoj bolnici, nakon čega će biti nastavljeno liječenje u našoj ustanovi - izjavio je dr. Marijo Bekić

Elle Cutler

 Gofundme/

Mlada australska policajka (26) koja je prije nekoliko tjedana pala sa zida na Pilama te zadobila ozljede opasne po život, sada je stabilno te je probuđena iz inducirane kome. Potvrdio je to za Dubrovački dnevnik dr. Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik.

- Pacijentica je nakon stabiliziranja vitalnih funkcija izmještena na daljnje liječenje na odjel traumatologije i ortopedije, stabilno je. Očekuje se još jedan zahvat u kraćem trajanju u splitskoj bolnici, nakon čega će biti nastavljeno liječenje u našoj ustanovi - izjavio je dr. Bekić.

Podsjetimo, Elle Cutler zadobila je ozljede opasne po život nakon što je 26. kolovoza u kotaru Pile u Dubrovniku pala sa visokog zida između restorana Nautika i Dubravka.

Cutler je pretrpjela višestruke prijelome lubanje, kralježnice, nekoliko udova te 12 rebara. Trenutno se nalazi u induciranoj komi u Općoj bolnici Dubrovnik. S njom je tada bio 34-godišnji muškarac koji je također pao sa spomenutog zida. On je pretrpio teške tjelesne ozljede, točnije prijelom potkoljenice.

Glasnogovornica PU Dubrovačko-neretvanske županije Andrijana Biskup rekla je da je moguće da se Cutler naslonila na muškarca te da je moguće da je svemu kumovao alkohol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:29