MLADI 'ROMEO'

Mladić (16) iz Jaske ukrao auto i bježao od policije - da bi stigao na spoj u Dubrovnik!

Policija mu je postavila zasjedu, ali se nije zaustavio, već je ukradenim autom udario u policijsko vozilo
 Zoran Kusalo / CROPIX

Nakon što je preko interneta upoznao mladu Dubrovkinju, 16-godišnji mladić iz Jastrebarskog dogovorio je spoj s njom u Dubrovniku na Stradunu, gdje ga je trebala čekati u 19 sati u bijeloj Adidasovoj trenirci, piše tportal .

Mladom romantiku očito ništa nije bilo prepreka za ostvarivanje njegovih ljubavnih snova, pa ga tako nije spriječio ni manjak novaca ni prijevoza. Nedaleko od svoje kuće, pronašao je auto u kojem su ostali ključevi, ušao i - krenuo na put.

Mirno je vozio autocestom prema Dubrovniku, bez da je itko prijavio maloljetnika za volanom. Možda bi i stigao na vrijeme da pred sam kraj puta nije ostao bez benzina. Mladi 'Romeo' stao je na benzinskoj pumpi i napunio rezervoar, no potom je pobjegao bez plaćanja, nakon čega su djelatnici pumpe kontaktirali policiju.

Policijski presretači ubrzo su ga sustigli i tražili od njega da se zaustavi, no on ih je ignorirao. Kako ne bi ugrozili sigurnost ostalih sudionika u prometu, policija je za romantičnog mladića postavila zasjedu kod izlaza Ravča. Čak i kada se suočio sa zasjedom, maloljetnik se nije sam zaustavio, već je ukradenim automobilom udario u policijsko vozilo.

Maloljetnik je potom uhićen i prebačen u Split, gdje su po njega došli roditelji. Na spoj s djevojkom u bijeloj trenirci nije stigao, piše tportal .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 13:14