PROTIV PLENKOVIĆA

Na izbore izlazi i Tomislav Karamarko, na Fejsu je objavio novu fotografiju i slogan: Evo kako će se zvati nova stranka

Da se sprema za izbore pokazuje i podatak da je na stranici i web adresa karamarko.com

Tomislav Karamarko

 Darko Tomas/Cropix/Cropix

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izlazi na parlamentarne izbore, doznaje 24 sata.

Bivši hrvatski ministar unutarnjih poslova na Facebooku je u četvrtak promijenio profilnu fotografiju, ali i postavio novu naslovnu sliku na kojoj je slogan: "Sve što radim, radim za domovinu Hrvatsku".

Da se sprema za izbore pokazuje i podatak da je na stranici objavljena i web adresa karamarko.com koja je trenutno neaktivna.

Početkom rujna Nacional je izvijestio kako Karamarko sa svojom nezavisnom listom koju planira nazvati Domoljubni savez "planira udar" na premijera Andreja Plenkovića.

S novom nezavisnom listom aludirao bi na Domoljubnu koaliciju, koju je svojedobno uoči parlamentarnih izbora 2015. kao tadašnji šef HDZ-a formirao s nizom malih tvrdo desno orijentiranih političkih stranaka slabašnog dosega na političkoj sceni. Sastav spomenutog Domoljubnog saveza činila bi većina tih stranaka, ili ono što je od njih ostalo, potpomognuta s još nekoliko pojedinaca desnih političkih svjetonazora. "Karamarko ih planira kontaktirati, sve povezati te pokušati napraviti pojačani sinergijski utjecaj na političkoj sceni", rekao je za Nacional izvor blizak Karamarku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 01:52