BEZ TONA, PA BEZ SLIKE

OVO SU GLEDATELJI DILJEM ZEMLJE UMJESTO DNEVNIKA U 19 SATI GLEDALI DESETAK MINUTA! 'Dogodila se teška havarija u tehnici'

 

Dnevnik HRT-a danas je, kao i svaki drugi dan, krenuo u 19:00 sati. Samo bez tona. Pustili su najave priloga, ali ništa se nije čulo.

Nakon pune dvije minute, nestala je i slika. Sedam minuta gledatelji su gledali samo telop HRT-a.

I napokon, nakon deset minuta tehničkih problema, pojavili su se istodobno i slika i ton. Voditeljica Dnevnik Mirjana Posavec rekla je kako se 'dogodila teška havarija u tehnici'.

Što je točno bilo, zasad nije poznato, kao niti koji su razmjeri havarije.

Ono što smo od urednice i voditeljice čuli jest sljedeće:

'Poštovani gledatelji, dobro večer još jednom. Ovaj put javljamo se iz drugog studija. To su te male situacije koje se mogu dogoditi u emisijama uživo.

Ovaj put dogodila se teška havarija u našoj tehnici zbog čega ponovno počinjemo s Dnevnikom i prvim prilogom'.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) uputila je u subotu navečer ispriku gledateljima zbog prekida u emitiranju središnjeg Dnevnika HTV-a, do koje je došlo zbog, kako je rekla voditeljica nakon što je emitiranje nastavljeno, "teške havarije u tehnici".

"Zahvaljujući brzoj reakciji mjerodavnih službi te uredničke i tehničke ekipe emisija je u svega nekoliko minuta u cijelosti premještena u studio dnevnih informativnih emisija Četvrtog programa Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) iz kojega je uspješno nastavljeno njezino emitiranje. Hrvatska radiotelevizija ovom prigodom zahvaljuje svim gledateljima na razumijevanju te svojim zaposlenicima na brzoj reakciji, zahvaljujući kojoj je u veoma kratkome roku omogućeno premještanje emisije i njezino daljnje nesmetano emitiranje", stoji u isprici HRT-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 06:09