NEKA SE ZNA RED

Širi se hit video iz Bjelovara: Vandali demolirali šetnicu, a onda su je dobri mladići krenuli čistiti

Na snimci koja se dijeli društvenim mrežama vidi se grupa mladića koji čiste nered koji su napravili ispred bjelovarske gimnazije
 YouTube Screenshot/Bjelovar.live

Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj se vidi grupa mladića koji čiste nered ispred bjelovarske gimnazije. Lokalni portal Bjelovar.live objavio je snimku uz prateći tekst da je policija očitala lekciju skupini huligana, no ispostavilo se da je ta informacija pogrešna.

Naime, mladići na snimci nisu razbijali žardinjere s cvijećem na novoobnovljenoj gradskoj šetnici kao je to prenio Bjelovar.live, već su se našli na mjestu zločina po dolasku policije i odlučili su počistiti nered. Snimka je ubrzo postala viralna te su se krenule redati pohvale kreativnim policijskim službenicima koji su natjerali mladiće na čišćenje.

- Upravo provjereno: mladići koji čiste su oni koji su se zatekli tamo nakon događaja i odlučili policajcima pomoći da se počisti nered. Dakle ima i odgovornih mladih ljudi. Bravo za njih! No, to ne isključuje vandalizam koji je nastao, napisao je bjelovarski gradonačelnik Darijo Hrebaka koji je i sam prvotno hvalio policiju što je natjerala vandale da počiste nered.

Najavio je i postavljanje kamera duž cijelog Korza kako bi se spriječilo razbijanje u budućnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 20:30