ODLUKA SKUPŠTINE

Smijenjeni šefovi HAC ONC-a: 'Zaključili smo da se ne drže poslovnih planova'

 Goran Mehkek / CROPIX

Skupština tvrtke Hrvatske autoceste - Održavanje i naplata cestarine d.o.o. (HAC ONC) smijenit će sadašnju Upravu i postaviti novu upravu kojoj će na čelu biti Slavica Grđan, a članovi Marija Cvrlje i Krešimir Kvaternik, najavljeno je u četvrtak iz Hrvatskih autocesta (HAC).

Skupština je donijela odluku o kadrovskim promjenama u Upravi HAC ONC-a, navodi se u priopćenju i najavljuje da će opoziv i imenovanje uslijediti "nakon provedbe formalno pravnih radnji".

Odluka o smjeni donesena je na temelju stalnog praćenja i analize provedbe zadataka i rokova te je zaključeno da provedba ne teče prema planu, kaže se u priopćenju.

Kako bi se predmetni zadaci mogli realizirati planiranom dinamikom, Skupština će donijeti odluku o opozivu predsjednika Uprave Gorana Grbca i člana Uprave Željka Horvata i imenovanju nove Uprave HAC ONC-a, na čelu koje će kao predsjednica biti Slavica Grđan, a članovi Marija Cvrlje i Krešimir Kvaternik, kažu u HAC-u.

Skupština od nove uprave očekuje poboljšanje učinkovitosti i ubrzanje aktivnosti na procesu restrukturiranja, stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 20:02