SVILAN OTIŠAO U SRBIJU

Srpski tajkun Mitrović predstavio novu ekipu: 'Ne brine me sudski proces protiv Svilana'

Bivši direktor Nove TV Siniša Svilan, kojem slijedeći tjedan počinje suđenje zbog optužnice za uzimanje mita, pozirao je jučer na Pink TV-u u društvu novog šefa Željka Mitrovića, vlasnika te srpske televizije, koji je objavio da je vlastitu televiziju izvukao iz duga od 40 milijuna eura.

Na tiskovnoj konferenciji srpski medijski tajkun Mitrović, izvjestio je da se njegova tvrtka financijski oporavila te da više nema problema s likvidnošću. Predstavio je i novu ekipu, među kojom i Sinišu Svilana, kao koordinatora programa za regiju.

- Izabrao sam nove ljude kako bismo postigli još bolje rezultate - rekao je Mitrović, koji se nakon 15 godina vraća na operativnu funkciju generalnog direktora. Svilan, donedavni direktor Nove TV , novinarima je izjavio da je fasciniran brzinom rada i količinom energije zaposlenih na "Pinku".

- Upravo pratim obaranje svjetskog rekorda u broju formata. "Pink" u novoj sezoni proizvodi 35 fantastičnih emisija vlastite produkcije i to je za Guinnessa. U odnosu na Hrvatsku, Srbija bogatija, kada je u pitanju kreativnost u pripremanju televizijskog programa - izjavio je Svilan.

Mitrovića ne zabrinjava sudski proces koji se u Hrvatskoj vodi protiv njegova novog direktora, a pregovore sa Svilanom ušao je vođen mišlju da "su svi nevini dok se ne dokaže suprotno".

Nisu isplatili novac skupljen za liječenje

U srpskim medijima vrti se priča o bolesnoj Danijeli Kovačević, koja je u komi posljednje tri godine otkako je rodila dijete, a kojoj je Pink televizija obećala 40 tisuća eura na račun pobjede njezinog prijatelja u showu "Plesom i igrom do snova". Njezina majka Vesnom Drašković jučer je kazala da im Pink TV dosad isplatili oko 17 tisuća eura. Njezina kćer još uvijek čeka odlazak na liječenje u Njemačku za što su novci i skupljani putem telefonskih poziva gledatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:15