SASTANAK U OSIJEKU

Tomislav Karamarko: Neki odlasci iz stranke su gubitak, a neki dobitak

Osijek, 310512.Tomislav Karamarko predsjednik HDZ-a odrzao je radni sastanak sa duznosnicima svoje stranke s podrucja Osjecko-baranjske zupanije i Grada Osijeka.Karamarko je prije sastanka dao izjavu novinarima ispred Hotela Osijek.Foto: Vlado Kos / Cropix
 Vlado Kos / Cropix

OSIJEK - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je u četvrtak u Osijeku da su neki odlasci iz stranke za njih gubitak, a neki dobitak.

Na izravan upit u koju kategoriju bi svrstao dojučerašnjeg predsjednika osječkog HDZ-a, a sada novog HDSSB-ovog pulena Josipa Salapića, Karamarko je rekao da je „gospodin odabrao svoj put.“

- Mi ćemo izabrati boljeg čovjeka i zato sam došao u Osijek da u razgovoru s ljudima na terenu pronađemo najbolje rješenje. Stranka se ne raspada, već dapače imamo pozitivan, uzlazni trend i ovo je proces konsolidacije, a priče o nekim novim odlascima iz HDZ-a su najobičniji spinovi - rekao je Karamarko, prije nego li je počeo sastanak s osječkim HDZ-ovcima.

A, na njemu se očekuje da će biti amenovana odluka o tome da novim predsjednikom HDZ-a u Osijeku bude imenovan aktualni dopredsjednik Petar Lagator, koji je uoči Općeg sabora iz tabora Jadranka Kosor prešao u Karamarkov. Među osječkim HDZ-ovcima koji pripadaju Karamarkovoj opciji ne vlada veliko žaljenje zbog Salapićevog odlaska, jer je njemu ionako bila pripremljena smjena s čela Gradskog odbora. On ju je svojim prebjegom samo ubrzao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 21:13