KAOS NA CESTAMA

Udarni vikend: Na Lučkom kolona duga 16 km, gužve i na graničnim prijelazima!

 Marko Todorov / CROPIX

ZAGREB - Zbog prometne nesreće na državnoj cesti D23 kod mjesta Zvečaj u blizini Duge Rese vozi se otežano, jednim kolničkim trakom. Na autocesti A1 usporeno se vozi od naplatnih postaja Lučko prema Karlovcu i Bosiljevu. Na naplati Lučko prema Zagrebu kolona vozila duga je oko 16 km, javlja HAK.

Na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje do povremenih zastoja dolazi kod naplatnih postaja Rupa u oba smjera, a u koloni se vozi i od čvora Sveti Kuzam prema Bakru i Crikvenici. Na Istarskom ipsilonu zbog gužve na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila duga je oko 5 km.

Zbog gužve na graničnom prijelazu Macelj na izlasku iz zemlje, na autocesti A2 Zagreb-Macelj na naplati Trakošćan na izlazu kolona je duga oko 5 km. Vozila se povremeno zaustavljaju i na čvoru Krapina gdje je kolona oko 500 m.

Gužve i zastoji su na Jadranskoj magistrali (D8), osobito na splitskom, dubrovačkom, šibenskom, zadarskom i riječkom području, u trajektnim pristaništima i lukama te na dionicama gdje su u tijeku radovi. Vozače molimo za strpljenje, te ih upozoravamo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog odrona na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t na važnijim državnim cestama bit će u nedjelju od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Danas, 11. kolovoza od 15 do 8 sati bit će prekinut promet na Jadranskoj magistrali (D8) u Senju od raskrižja s obilaznicom Trbušnjak do raskrižja s ulicom Stara cesta, zbog 41. Međunarodnog senjskog ljetnog karnevala. Obilazak: D8-ulica Stara cesta-D23-Senjska obilaznica ispod Trbušnjaka-D8.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:04