IZGORIO SPORTSKI CENTAR JELENOVAC

VATROGASCI KOJI SU GASILI POŽAR U ZAGREBU JOŠ U BOLNICI Liječnik nam potvrdio: 'Ostaju na opservaciji zbog problema s disanjem'

U petak prijepodne buknuo je požar u Sportskom-rekreacijskom centru Jelenovcu u Zagrebu u kojem je ozlijeđeno najmanje petero vatrogasaca, a centar je u cijelosti izgorio.
 Goran Mehkek / CROPIX

Petorica vatrogasaca koji su od jutra gasili požar na zagrebačkom Jelenovcu morali su potražiti liječničku pomoć zbog problema s disanjem.

Četvorica su prebačena hitnom pomoći u KBC Sestre milosrdnice gdje su primljeni na objedinjenih hitni bolnički prijem uglavnom zbog ozljeda respiratornog sustava odnosno imaju problema disanjem uzrokovanih velikom količinom dima.

Goran Mehkek / Tomislav Krišto / Hanza Media

- Vatrogasci smješteni kod nas izvan su životne opasnosti ali će ostati na opservaciji OBHP jer se radi o problemima s dišnim sustavom - rekao nam je dr. Amir Ibukić iz KBC-a Sestara milosrdnica. Za sad se ne zna hoće li koji od četvorice vatrogasaca ostati i na bolničkom liječenju.

Tomislav Krišto / Hanza Media

Sa sličnim zdravstvenim problemima jedan je vatrogasac prebačen na liječenje u KB Sveti duh i prema riječima ravnatelja Mladena Bušića nije u životnoj opasnosti ali zbog problema s disanjem mora biti pod liječničkom skrbi.

Više o samom požaru čitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 00:39