ISKAZALA SVOJ STAV

VIDEO: DIVA PODRŽALA HOD ZA ŽIVOT: 'Budi podrška nerođenom djetetu, njegovoj majci...', PODRŽALA JE I THOMPSONA Usporedila ga je s hrvatskom legendom

 Boris Kovačev / CROPIX

Meri Cetinić, jedna od najpopularnijih hrvatskih izvođačica zabavne i pop glazbe, skladateljica i kantautorica, podržala je Hod za život te pozvala sve da joj se pridruže.

'Ovog 20. svibnja se po prvi puta u Splitu održava Hod za život. Najprije će biti ujutro ispred crkve Gospe od zdravlja, a kasnije na rivi. I ja ću sudjelovati, dođi i ti! Budi podrška temeljnom ljudskom pravu na život. Budi podrška nerođenom djetetu, njegovoj majci. Svi smo mi nečija djeca, svi smo rođenjem dobili šansu da ostvarujemo svoje snove, radimo nešto u životu, doprinosimo društvu. Prema tome, odazovi se i pokaži svoj stav da si na strani ljubavi, ljudi i života.”, kazala je Meri Cetinić.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku miroljubivi je hod građana u znak potpore nerođenoj djeci, njihovim majkama, očevima i obiteljima. Ove će se godine, osim u Zagrebu, po prvi put održati i u Splitu, u subotu, 20.5.2017.

Inače, Meri Cetinić stala je i u obranu Marka Perkovića Thompsona.

"Nekad su zabranjivali pjevati Vici Vukovu i uništili mu veliku karijeru, danas zabranjuju Thompsona... Prvi put sam upoznala Marka Perkovića Thompsona početkom devedesetih u stanu jednog od naših najvećih skladatelja Zdenka Runjića koji je prepoznao njegov autorski i originalni glazbeni potencijal, pa su i surađivali na nekoliko pjesama. Eto, podrška kolegi, imala sam priliku čuti i vidjeti koliko ga njegova publika voli!", napisala je Meri na Facebooku uz poveznicu Thompsonove pjesme "Lijepa li si".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:03