U EMISIJI UŽIVO

VIDEO: SHOW U SRBIJI Vučić iznervirao sugovornicu pa je ona pobjegla iz studija usred emisije, on joj se smijao: 'Ima onaj Hrvat koji to radi svuda'

 Screenshot

Srpski premijer Aleksandar Vučić u jednoj emisiji na srpskoj televiziji Pink toliko je komentarima iznervirao direktoricu Centra za euroatlantske studije, Jelenu Milić, da je ona tijekom rasprave demonstrativno napustila studio.

Vučića je njezin postupak podsjetio na Ivana Pernara i na njegov odlazak iz emisije 'Nedjeljom u 2', a potom i iz emisije na Z1. Iako nije spominjao njegovo ime, kazao je: 'Da ljudi znaju, ova žena je najavila da će napustiti studio. Ja sam prihvatio doći u emisiju da prisustvujem performansu. Ima onaj Hrvat koji to radi svuda... Koji je prisustvovao ili Hrvatskoj pravoslavnoj crkvi ili nekom ustaškom performansu', opisao je Vučić Pernara.

Nakon toga u studiju se čulo: 'Pernar'.

Izlasku iz studija Jelene Milić prethodila je rasprava o gospodarstvu i reformama, a studio je napustila nakon što joj je Vučić kazao kako je sve što je izgovorila u toj emisiji protiv interesa Srbije.

Na Facebooku je snimku podijelio i sam Pernar.

- Kaže srpski premijer Aleksandar Vučić da, za razliku od mene, nikada neće otići iz studija 'zato što je njegov posao da se bori za građane Srbije' - napisao je Pernar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:15