DVODNEVNI PROGRAM

WOLF konferencija slavi svoje treće izdanje s najjačim programom do sad uz brojna zvučna imena

Sudionici će imati pristup najsuvremenijim panelima, raspravama koje potiču na razmišljanje i radionicama specifičnim za industriju

Martina Dalić, Ana Hanžeković Krznarić i Irena Weber

 Promo/

Za ovogodišnje izdanje WOLF – Women of Luminous Future konferencije koje će se održati 6. i 7. listopada u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, organizatori su najavili do sada najjači line-up uz rekordnu posjećenost.

image

WOLF konferencija

Jozo Cabraja/Kolektiff/

Projekt WOLF predstavlja mnogo više od dvodnevne konferencije, kako ga voditeljica projekta, Ana Rotim opisuje, riječ je o pokretu koji potiče inkluzivnost, nadahnjuje, inspirira i osnažuje glas žena u poslovnom svijetu.

image

Martina Dalić, Ana Hanžeković Krznarić i Irena Weber

Promo/

“Iznimno smo sretni i zadovoljni što WOLF organiziramo treću godinu zaredom s ciljem da inspiriramo i motiviramo sudionike. Volimo istaknuti da smo mi ženska konferencija koja u jednakoj mjeri okuplja i muškarce jer smatramo da motivacija i poslovna prilika mogu doći od bilo koje osobe, iz raznih sektora. Ovogodišnji program uvjerljivo je najjači do sad. Ove godine nam stižu Martina Dalić, Irena Weber, Anita Letica i Ana Hanžeković Krznarić kao sudionice prvog dana konferencije na panelu “Od žene do ambicije”. Bogat program nas čeka i drugog dana konferencije - stižu priče poznatih poduzetnika kao što su Vedrana Likan, Tana Zimmermann, arhitekt Ante Vrban, Boris Blažević, ali imamo razgovor s onima koji dio svog poslovanja vode preko društvenih mreža, pa su u već tradicionalnom panelu „Manufaktura lajkova“ Ana Radišić, Pedro Soltz, Mario Mandarić i Nataša Janjić Medančić”, ističu Ana Rotim i Tomica Mađerčić, glavne i odgovorne osobe iza WOLF projekta.

image

Irena Weber

Promo/

Ubudljiv dvodnevni program uključuje inspirativne priče uspješnih business menadžera, a svi posjetitelji i sudionici imaju mogućnost umrežavanja kroz speed dateove. Business&casual najbolje opisuje WOLF konferenciju koja bogatim programom pruža brojne mogućnosti svim sudionicima i posjetiteljima.

WOLF konferencija sa svojim trećim izdanjem, čvrsto se etablirala kao platforma koja slavi i promiče postignuća žena u raznim industrijama. Women of Luminous Future konferencija, spremna je da podigne stvari na viši nivo, jačajući svoju predanost osnaživanju žena u poslovanju. Cilj konferencije je stvoriti pozitivno okruženje u kojem sudionici mogu razmjenjivati ideje, stvarati značajne veze i otkrivati svijet novih prilika.

Vrhunac događanja nedvojbeno će biti predstavljanje inspirativnih priča nekih od najuspješnijih i najutjecajnijih žena u poslovnom svijetu. Martina Dalić, Ana Hanžeković, Irena Weber, Anita Letica, Vedrana Likan, samo su neke od uspješnih govornica koje će podijeliti svoja osobna poslovna putovanja uz izazove s kojima su se suočavale i strategijama koje su koristile da prevladaju prepreke. Njihove će priče poslužiti kao svjetionik nade i inspiracija za ambiciozne poduzetnice i profesionalce, pokazujući da je uspjeh nadohvat ruke svakoj ženi.

U skladu s duhom konferencije, sudionici će imati jedinstvenu priliku uključiti se u business speed date. Ovaj revolucionarni koncept omogućuje istomišljenicima da se povežu i istraže potencijalnu suradnju unutar brzog i dinamičnog okruženja. Sudionici mogu proširiti svoje profesionalne krugove povezivanjem s drugim polaznicima iz različitih industrija. Ovaj aspekt konferencije ima za cilj poticanje suradnje i mentorstva, podržavajući ekosustav u kojem žene mogu napredovati osobno i profesionalno.

Tijekom konferencije sudionici će imati pristup najsuvremenijim panelima, raspravama koje potiču na razmišljanje i radionicama specifičnim za industriju. Organizatori WOLF konferencije sa zadovoljstvom pozivaju sve žene iz različitih sfera života da se pridruže ovom osnažujućem događaju jer samo zajedno možemo stvarati prilike i koračati prema boljoj budućnosti. Za više informacija i pojedinosti o registraciji posjetite https://wolfconference.eu/ ili kontaktirajte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:13