NAGLA PROMJENA

Zbogom vrućinama, dolazi zahlađenje: Za vikend temperature padaju za 10 stupnjeva!

 Tom Dubravec/CROPIX

ZAGREB - U petak nas očekuje umjereno do pretežno oblačno, mjestimice uz kišu, a ponegdje i pljuskove s grmljavinom. Bit će svježije nego proteklih dana, osobito u unutrašnjosti, uz temperaturu uglavnom između 11 i 17, a u Slavoniji i na Jadranu između 15 i 21 Celzijevih stupnjeva, javlja DHMZ.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana bura i istočnjak, a na preostalom dijelu umjereno do jako jugo.

Ni za vikend nas ne očekuje ništa bolje vrijeme. U kontinentalnom dijelu Hrvatske temperature će se kretati između 10 i 15 Celzijevih stupnjeva, a mjestimice se očekuje i kiša. Na Jadranu se očekuje kiša uz temperature koje će se kretati od 13 do 19 Cezijevih stupnjeva.

Već početkom idućeg tjedna stiže razvedravanje i porast temperatura.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 21:31