LOŠ ODABIR SUPRUGE

Britanac je oženio transseksualca iz Malezije. A onda je zbog ljubavi izgubio ušteđevinu, posao, kuću...

DERBY - Prilično glup britanski domar Ian Young zbog ljubavi prema transseksualcu iz Malezije izgubio je svu svoju životnu ušteđevinu i posao u školi, a na kraju mu je banka uzela i kuću jer nije mogao vraćati kredit. Sve je počelo kao romantična ljubavna priča. Školski domar Ian nekako je skucao novac za odmor u Maleziji, gdje je upoznao prekrasnu djevojku Fatine.

Zaljubljeni domar

Zaljubljeni Britanac isprva nije shvatio da je njegova čarobna Fatine zapravo Mohammed Fazdil Min Bahari.

Kada je doznao da je odabranica njegova srca zapravo muškarac, preko ušiju zaljubljeni Ian nije odustao, nego je ustrajao u namjeri da je odvede u Britaniju i oženi se njome. Nakon povratku skupio je svu svoju životnu ušteđevinu i digao kredit na kuću kako bi plati troškove vize i puta novoj supruzi, tj. suprugu.

Pokušaj samoubojstva

Ian je na papirologiju potrošio ukupno 15.000 eura, što mu je s obzirom na njegovu mjesečnu plaću od osamsto eura u potpunosti uništilo kućni budžet. Nakon svih pravnih zavrzlama Fatine je stigla u Britaniju i par se vjenčao.

No sreća nije bila dugog vijeka. Nakon samo dva tjedna Fatine je napustila supruga, otišla iz Derbyja i kao britanska državljanka zaposlila se u noćnom klubu kao zabavljačica. Budući da je pravno živio s muškarcem, škola mu je zbog nemorala dala otkaz, a banka uzela kuću jer nije mogao plaćati kredit. Neuspješno se pokušao ubiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 12:25