LAGANA PANIKA

Čekao na zahvat u bolnici, a onda škicnuo sa strane: ‘Vidio sam što gleda moja liječnica na Youtubeu...‘

Ubrzo je objava postala viralna te je skupila više od 1,4 milijuna pregleda i izazvala paniku u javnosti

Liječnica gleda video

 Tiktok/_josh_bulman_/

Joshua Bulman završio je u bolnici zbog uganuća noge i prijeloma potkoljenice nakon pada sa skateboarda zbog čega mu je liječnica trebala postaviti longetu. Dok je 27-godišnjak na bolničkom krevetu čekao zamatanje gležnja, primijetio je da liječnica gleda snimku na internetu o tome kako pravilno zamotati stopalo, prenosi New York Post.

Snimku je objavio na TikToku uz opis: - POV: Moja doktorica gleda snimku o tome kako zamotati gležanj prije nego što bi trebala zamotati moj gležanj. Ubrzo je objava postala viralna te je skupila više od 1,4 milijuna pregleda i izazvala paniku u javnosti jesu li neki liječnici uopće kvalificirani za obavljanje svog posla.

Bulman je rekao da nije bio zabrinut za to kako će liječnica odraditi posao. - Samo sam se počeo smijati. Nije mi smetalo niti me činilo nervoznim to što je pregledavala snimku, svi trebamo osvježiti znanje za neke stvari na svojim poslovima tako da sam mislio da je ovo normalno, rekao je pacijent.

- Ako ništa, ta situacija mi je skrenula misli s boli i ozljeda na dobar način. Trebalo mi je malo smijeha i zahvalan sam doktorici koja je jednostavno radila svoj posao, rekao je crkveni pastor.

Međutim, mnogi ne dijele njegovo mišljenje i senzibilitet te su ostali zatečeni time što se doktorica oslanjala na gledanje snimke.

- Pao bih u nesvijest da sam to vidio, napisao je jedan pratitelj u komentar. Drugi je dodao da je prilikom posjeta bolnici čuo liječnike koji su komentirali da ne znaju sve, ali znaju provjeriti ono što im treba. U komentare snimke javili su se i brojni liječnici i studenti medicine koji su stali u obranu liječnice.

- Studiram medicinu i vjerujte mi - želite da se podsjeti, tvrdi komentator. Drugi je pak zaključio da su liječnici ljudi, a ne roboti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 03:01