GRATIS LJETOVANJE

Lukava majka dvoje djece nasamarila ugledno odmaralište: ‘Sve je besplatno. Jedem kao luda‘

TikTok snimke njezinog boravka sa djecom u odmaralištu sada su postale viralne, a na njima se Roxanne hvali kako uživa u raskošnim obrocima i desertima uz bazen

Roxanne Balciunas uživa u besplatnom ljetovanju

 Kennedy News/roxanne Balciunas/

Lukava mama ponosno se na TikToku hvali svojim najnovijim roditeljskim pothvatom: korištenjem narukvica kojima je istekao rok trajanja iz all-inclusive odmarališta sa svojom djecom, a sve to gratis.

Kad je Roxanne Balciunas iz Sheffielda u Engleskoj otkrila da je njezina rodbina u svibnju posjetila Ramada Hotel & Suites u Kusadasiju, u Turskoj, ponovno je uzela svoje rabljene narukvice i stavila ih u svoju putnu torbu.

Odlučila je rezervirati još jedan boravak u istom gradu 7. srpnja, ali ovaj put u jeftinom apartmanu, udaljenom 10 minuta od odmarališta.

Sa svoje dvoje djece u dobi od 13 i 6 godina, sa starim se narukvicama u ruci pokušala ušuljati u odmaralište u kojem je boravila njezina mama. Na njezino čuđenje, uspjelo joj je.

TikTok snimke njezina boravka s djecom u odmaralištu sada su postale viralne, a na njima se Roxanne hvali kako uživa u raskošnim obrocima i desertima uz bazen, a sve to besplatno.

@roxyroxyb when you book a cheap self catering apartment down the road from the #ramada #kusadasi and you saved your all inclusive band from last month so you go use their facilities all day every day. ?? thanks for looking after us Ramada, you didn‘t have to ?? #freefood #allinclusive #allinclusiveresort #thanks #holiday #travel #fyp #vacation #traveltiktok #turkey #brits #traveltok #costofliving #sneaky #imnotwhereimsupposedtobe #nobodysgonnaknow ♬ original sound - A

- Zovite me lopovom koliko god želite, ali uživala sam u tjednu besplatne hrane i pića - pohvalila se na društvenim mrežama Balciunas, koja je inače bavi ugostiteljstvom.

- Prvo sam se samo šalila oko svega s djecom, ali onda sam rekla ‘idemo pojesti njihovu hranu‘ - rekla je Balciunas.

Poduzetna majka dvoje djece tvrdi da djelatnici hotela nisu provjerili njezine narukvice kada je ušla u objekt, a tu sigurnosnu grešku Balciunas i njena djeca smatrali su ‘prilično smiješnom‘.

- Stvarno sam mislila da će primijetiti, ali, srećom, nisu - kazala je za Kennedy News.

Također, Balciunas je priznala da je jela više nego inače jer je sve bilo ‘besplatno‘.

- To što je sve bilo besplatno samo je cijelu stvar učinilo uzbudljivijom. Mislim da sam sada pojela više nego prošli put kad smo platili - istaknula je.

Međutim, Balciunas, koja je pohvalila ‘divan‘ hotel, rekla je kako ovo više neće pokušavati, pogotovo nakon što je inkriminirajuću snimku podijelila na TikToku, gdje je uzburkala duhove.

- Apsolutno urnebesno. Bravo! - napisala je jedna osoba u komentarima, a drugi su se također divili takozvanoj ‘hrabrosti‘ lukave majke. No bilo je i onih kojima se nije svidjelo što je iskoristila odmaralište i još se drsko hvalila na TikToku.

- Ako si to već napravila, zašto bi se hvalila na društvenim mrežama? Neke je stvari bolje ne reći - glasi jedan od komentara, dok su drugi zgroženi činjenicom da netko, tko si očito može priuštiti odlazak na odmor, krade iz hotela.

Iz Ramada hotela još se nisu oglasili o čitavom slučaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:02