MISTERIOZNA BESKUĆNICA

JE LI MOGUĆE DA JE RIJEČ O SLAVNOJ CURICI KOJA JE NESTALA PRIJE SKORO 10 GODINA? Mlada djevojka tjednima živi na ulicama, priča samo engleski...

 Facebook

Mlada djevojka koja priča samo engleski zapažena je kako već neko vrijeme živi na ulicama Rima, a nitko ne zna otkuda dolazi, kao ni njezin pravi identitet.

Plavokosa djevojka privukla je pažnju nekolicine Talijana zbog svog ljubaznog ponašanja i zato što ne zna njihov jezik. Naime, oni koji su se s njom susreli tvrde kako ne želi prihvatiti nikakav novac i da odgovara samo na pitanja na engleskom.

Facebook/Missing Persons of America

Na internetu se već proširila priča, a neki tvrde kako izgleda poput nekolicine nestalih djevojčica, uključujući Amandu Adlai koja je oteta u Michiganu 2008., Mariu-Brigitte Henselmann koja je iste godine nestala iz Njemačke, pa čak i Madeleine McCann koja je bez traga nestala 2007. Mnogi žele da pronađu njezin dom kako bi do Božića bila kod kuće.

Facebook/Missing Persons of America

Talijanska policija ju je pokušala identificirati, no s obzirom da nema putovnicu, osobnu niti bilo kakav dokument s imenom, to zasad nisu uspjeli. Mještani tvrde da se odaziva na ime Maria, no policija napominje kako im je kazala nekoliko različitih imena.

Djevojka nema nikakvih osobnih stvari i već tjednima nosi jednu te istu dugu suknju, kabanicu i crne muške tenisice.Slučaj je objavljen i na talijanskoj televiziji, a glas o njoj se pronio diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:03