NIJE MADELEINE MCCANN

OTKRIVEN IDENTITET DJEVOJKE KOJA BESCILJNO LUTA RIMOM I PRIČA ENGLESKI Javio se otac: 'Otišla je tamo studirati, ne znam što joj se dogodilo...'

 Facebook

Misteriozna djevojka koja besciljno luta ulicama Rima nije Madeleine McCann, već Šveđanka Embla Jauhojärvi, otkiva Sun. Svjetsku javnost danas je zapljusnula vijest da je u talijanskoj prijestolnici pronađena djevojka bez ikakvih isprava koja priča samo engleski. Naravno, odmah su krenule glasine da se možda radi o Madeleine McCann koja je misteriozno nestala u Portugalu 2007. godine, ali odmah je tu vijest demantirala i obitelj McCann.

- Nije to naša Maddie.

Nakon nekoliko sati stigla je i službena potvrda. Plavokosa djevojka je Embla Jauhojärvi koja je sa život na ulici započela prije šest mjeseci nakon što je iznenada prestala kontaktirati svoju obitelj u Švedskoj. Dolazi iz Stockholma, a boluje od Aspergerova sindroma.

Njezon otac Tahvo potvrdio je da je Embla otišla u Italiju na studij.

- Nisam je čuo jedno šest mjeseci. Samo sam znao da je otišla u Italiju studirati. Prekinula je kontakte sa svima, i sa obitelji i prijateljima. Mislim da je otišla kako bi uzela predah i započela novi život.

Otac kaže da je kontaktirao policiju koja je odmah alarmirala Interpol.

- Nadam se da će se htjeti vratiti kući. Kod sebe nema mobitel, u dronjcima je, izgleda kao beskućnica... Tko zna što joj se tamo sve dogodilo. Ne želim ni razmišljati o tome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 22:41