ŽIVOTNA DRAMA

NAJTEŽI DANI Schumacherova supruga svaki dan bdije pokraj njegova bolničkog kreveta

 AFP

Zabrinuta supruga Michaela Schumachera (44) snimljena je danas po dolasku u bolnicu u Grenobleu kako bi i četvrti dan od nesreće provela uz svoga supruga, koji se i dalje bori za život, piše Daily Mail.

Corinna Schumacher pokazala je ovih dana čvrstu i bezuvjetnu podršku suprugu s kojim je u braku 18 godina. Svaki dan bdije pokraj njegova bolničkog kreveta od stravične nesreće na skijanju u skijalištu Meribel.

- Corinna se uopće ne osjeća dobro. Trudi se biti čvrsta za Michaela, dati mu podršku i ne dopustiti da negativne misli dopru do njega, izjavila je Sabine Kehm, menadžerica vozača Formule 1.

Kako piše njemački Bild, Schumacher je izgubio kontrolu nad skijama i teško ozlijedio glavu dok je pokušavao pomoći jednom djetetu u nevolji.

Corinna Schumacher prvi put je snimljena u javnosti sinoć kada je napuštala restoran. Izgledala je umorno i krhko.

Stanje najboljeg vozača Formule 1 u povijesti je nepromijenjeno. Stabilno je, no i dalje u kritičnom stanju nakon četvrte noći provedene u bolnici.

U današnjem izdanju, Bild piše kako je Schumacher bio s prijateljima i njihovom djecom te vlastitim sinom Mickom (14) kada je u jednom trenutku zaostao za društvom u želji da pomogne djeci koja nisu bila na skijaškoj stazi.

List piše kako je Schumi imao unajmljene skije. U jednom trenutku pala je kćer prijatelja.

- Schumi joj je pomogao. Napustio je stazu i pomaknuo se 20 metara u duboki snijeg između dviju padina.

Unajmljene skije zaplijenila je policija, kako bi provjerila jesu li ispravne.

Bild špekulira kako je Schumachera dekoncentrirao povez na jednoj čizmi.

Bild također piše kako su obje skijaške staze obilježene zastavicama, te da se nesreća dogodila između 10.50 i 11 sati, 15 minuta ranije nego što se prethodno mislilo. Helikopter koji je prevezao Schumachera do bolnice, zaustavio se jednom na putu do bolnice kako bi Schumiju ugradili cjevčicu da lakše diše.

Očevici tvrde kako je Schumacher udario u stijenu takvom snagom da se njegova kaciga raspala na dva dijela. U snijegu su pronađeni tragovi krvi.

Prema riječima bolničara, Schumacher je udario u stijenu prekrivenu snijegom koji je napadao prošle noći, a od siline udarca odbačen je na tri druga kamena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 16:22