OPASNA IGRA U PARKU

Obiteljska tragedija srpskog rukometaša: Njegov 9-godišnji sin preminuo nakon što je kamenom pogođen u glavu

Dječak se potukao s još tri maloljetna dječaka stara sedam, 11 i 16 godina. Netko od njih ga je pogodio kamenom u glavu i nanio mu teške ozljede
 Blic

Srpski rukometni reprezentativac Dalibor Čutura prolazi kroz strašnu obiteljsku tragediju - izgubio je devetogodišnjeg sina koji je stradao u zasad nerazjašnjenom incidentu u jednom parku u španjolskom gradu Leonu, javlja Blic .

Dječak je preminuo sinoć nakon što je primljen u bolnicu u Leonu. Do incidenta je došlo u nedelju oko 19 sati nakon što je dobio povredu glave.

Prema riječima očevidaca, dječak se potukao s još tri maloljetna dječaka stara sedam, 11 i 16 godina. Netko od njih ga je pogodio kamenom u glavu i nanio mu teške ozljede. Hitna pomoć je došla u roku od nekoliko minuta, a dječak je davao znakove života, ali je bio u izuzetno lošem stanju.

Odmah nakon što je primljen u bolnicu pokušali su ga povratiti iz kome u koju je zapao. Nakon dužeg procesa reanimacije liječnici u Leonu, nažalost, nisu uspjeli spasiti dječaka.

Kako se ne može sa sigurnošću tvrditi da je udarac bio fatalan za dječaka, istražni sudac je naložio da se obavi obdukcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 03:19