SMS STRAVE I UŽASA

'ON DOLAZI, UMRIJET ĆU, ON JE TEROR' Mladić zatočen u klubu užasa majci slao šokantne poruke

 Reuters

Mina Justice mirno je spavala kad ju je usred noći probudila SMS poruka njezina sina. 'Mama, volim te', glasila je poruka koju je Eddie Justice poslao majci u 2:06 ujutro, zatočen u zahodu noćnog gay kluba Pulse u Orlandu, upravo u vrijeme dok je tamo trajao stravičan pokolj u kojem je svirepi ubojica poubijao 49 ljudi i ranio 53 osobe.

'U klubu pucaju', glasila je sljedeća SMS poruka ovog računovođe koji je živio u centru Orlanda, kako javlja BBC.

Mina je smjesta nazvala svog sina, ali nitko se nije javljao. Zatim mu je poslala poruku da ga pita je li OK. Za minutu joj je odgovorio da je zatočen u zahodu kluba Pulse i poručio joj da zove policiju.

Sljedećih nekoliko minuta Mina je sinu slala cijeli niz poruka, moleći ga da se javi na telefon. U 2:39 Eddie je napisao: 'On dolazi. Umrijet ću'.

Mina ga je pitala u kojem je zahodu i je li netko ozlijeđen, a on joj je odgovorio: 'Mnogi, da'. Ona mu je rekla da je policija tamo i da joj javi kada ih vidi. Također, pitala je sina je li taj čovjek u zahodu s njim. Eddie Justice joj je u 2:50 poslao odgovor: 'On je teror'. Nakon toga je stigla još jedna, njegova posljednja poruka: 'Da'.

Više se nije javio. Njegovo je ime deveto na popisu ubijenih u najkrvavijem oružanom napadu u Americi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:14