A MAMA BIVŠA PANKERICA...

OTAC PLAVOOKOG DJEČAKA UŽASNUT ISLAMISTIČKIM VIDEOM: Bivša je mom normalnom sinu isprala mozak

 Screenshot

Britanac, koji je želio ostati anoniman, za Daily Mail je kazao kako vjeruje da je plavooki dječak prozvan Abu Abdullah al-Britani, snimljen u propagandnom islamističkom videu, upravo njegov sin.

Naime, jučer je izašla u javnost informacija kako je dječak sin džihadističke mlade Jones, od ranije poznate u britanskim medijima.

Otac dječaka kazao je kako je ostao užasnut kada je vidio svoje dijete kako pištoljem ubija kurdskog vojnika u narančastom odijelu.

Dodao je i kako sina JoJoa, kojeg je dobio 2004. godine sa Sally Jones, nije vidio tri godine i kako je 'luda Jones isprala mozak inače normalnom djetetu'.

Inače, majka dvoje djece Sally Jones (47) otišla je u Siriju 2013. gdje su se ona i dijete preobratili na islam i pridružili Islamskoj državi, nakon čega se udala za također preobraćenog Britanca, Junaida Hussain al-Britanija (20) koji je ubijen prošle godine tijekom zračnog napada.

Bivša gitaristica u punk bendu, koja sada živi pod imenom Sakinah Hussain, svojedobno je ponudila da će podmiriti troškove djevojaka koje žele doći na Bliski istok i postati džihadističke mlade. Također, Jones koju traži i FBI, na Twitteru je prijetila terorističkim napadima u Londonu.

Propagandni islamistički video koji je objavljen prošlog tjedna prikazuje petero djece, uključujući i jednog plavookog dječaka, kako ubijaju grupu kurdskih zatočenika.

Dosad je najmanje 50 djece iz Britanije otišlo živjeti na pordučje kontrolirano Islamskom državom te su istrenirani da postanu iduća generacija ubojica i bombaša samoubojica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 20:29