POVICI IZ PUBLIKE

'POKUPI SVOJU TORBICU I ODI KUĆI' Nogometna sutkinja rasplakala se zbog seksističkih izjava gledatelja

Shelby Davis (21), koja nogometne utakmice sudi već sedam godina, otkazala je meč, a ekipu Pirelli Piratesa prijavila regionalnom nogometnom savezu, pa Piratima sada prijeti disciplinsko saslušanje
 Facebook

Britanska nogometna sutkinja ostala je uplakana nakon što je tijekom utakmice nogometaša do 15 godina u Southamptonu otac jednog od igrača cijelih urlao na nju i vikao joj da "pokupi svoju torbicu i ode doma".

Incident se dogodio u poluvremenu utakmice između mladih vrsta Wyvern i Pirelli Pirates, u trenutku kada su Pirati gubili dva-nula. Shelby Davis (21), koja nogometne utakmice sudi već sedam godina, otkazala je meč, a ekipu Pirelli Piratesa prijavila regionalnom nogometnom savezu, pa Piratima sada prijeti disciplinsko saslušanje.

- Napustila sam utakmicu zbog seksističkih komentara koje mi je uputio taj otac. Smatrala sam ih vrlo uvredljivima. To je trajalo oko 30 sekundi. Stajala sam u tehničkom prostoru tijekom poluvremena. Gledatelj je stajao s druge strane terena – rekla je.

Ryan Andress, trener Wyverna, rekao je da je sutkinja bila "sva u suzama".

- Plakala je i sve to. Teško joj je to palo i više nije mogla dalje. Bilo je to užasno, sramotno. Sram me zbog toga što se dogodilo. Otac je vikao na nju: "Ti si žena i ne bi se smjela baviti nogometom, idi i uzmi svoju torbicu i odi doma" – rekao je Andress.

Len Lacey, tajnik Pirelli Piratesa, rekao je da zna tko je otac i da će zatražiti da ga se ispita.

- Ako je ovo istina, onda je to apsolutno odvratno – rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:20